Початок організації поліцейських органів у Харкові (середина XVIII ст.) - Греченко, В. А.; Grechenko, V. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6046-0178 (Проблеми сучасної поліцеїстики : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 28 квіт. 2021 р.). – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 79-81, 2021)
Розглянуто спеціалізовані поліцейські органи та їх організаційні форми, які почали створюватися в середині XVIII століття у Харкові та інших районах Слобідської України.

Specialized police bodies and their organizational forms, which began to be created in the middle of the XVIII century in Kharkiv and other districts of Sloboda Ukraine, are considered.

Рассмотрены специализированные полицейские органы и их организационные формы, которые начали создаваться в середине XVIII века в Харькове и других районах Слободской Украины.
Греченко, В. А. Початок організації поліцейських органів у Харкові (середина XVIII ст.) / Володимир Анатолійович Греченко // Проблеми сучасної поліцеїстики : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 28 квіт. 2021 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внут. справ. – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 79-81.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Історія. History. История; поліцейські органи; полицейские органы; police authorities; Слобідська Україна; Слободская Украина; Slobidska Ukraine; Харків; Харьков; Kharkiv