Імовірні соціально-психологічні умови професійної діяльності поліцейських після закінчення воєнного стану - Харченко, С. В.; Kharchenko, S. V.; Svitlana Kharchenko (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 24 берез. 2023 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 102-103, 2023)
Представлено дані закордонних вчених щодо наслідків впливу стрес-факторів воєнних дій. Наведено чинники, що посилюють негативні тенденції щодо психологічного здоров’я в суспільстві. Показано імовірні криміногенні зміни в суспільстві в наслідок воєнних дій.

The data of foreign scientists on the effects of the stress factors of military actions are presented. Factors that increase negative trends regarding psychological health in society are given. Probable criminogenic changes in society as a result of military actions are shown.

Представлены данные зарубежных ученых о последствиях влияния стресс-факторов военных действий. Приведены факторы, усиливающие негативные тенденции психологического здоровья в обществе. Показаны вероятные криминогенные изменения в обществе в результате военных действий.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; поліцейські; police officers; полицейские; стресові розлади; stress disorders; стрессовые расстройства; психологічне здоров’я; psychological health; психологическое здоровье; Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; вищі навчальні заклади зі специфічними умовами навчання; higher educational institutions with specific study conditions; высшие учебные заведения со специфическими условиями обучения; воєнний стан; martial law; военное положение