Деякі питання превентивного захисту приватності інформації - Барабаш, В. О.; Barabash, V. O.; Тулупов, В. В.; Tulupov, V. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-4794-743X (Застосування інформаційних технологій у діяльності правоохоронних органів: матеріали круглого столу (м. Харків, 14 груд. 2021 р.). – Харків: ХНУВС, 2021. – С. 13-15, 2021)
Розглянуто питання превентивності захисту приватності інформації в разі втрати або викрадення пристрою на системі Windows 10.

The issue of preventive protection of information privacy in case of loss or theft of a device on the Windows 10 system is considered.

Рассмотрены вопросы превентивности защиты приватности информации в случае потери или похищения устройства в системе Windows 10.
Барабаш, В. О. Деякі питання превентивного захисту приватності інформації / Барабаш Віталій Олександрович, Тулупов Володимир Володимирович // Застосування інформаційних технологій у діяльності правоохоронних органів: матеріали круглого столу (м. Харків, 14 груд. 2021 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ., Каф. кібербезпеки та DATA-технологій. – Харків: ХНУВС, 2021. – С. 13-15.
Keywords: Техніка. Технічні науки. Machinery. Engineering. Техника. Технические науки; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; захист приватності інформації; information privacy protection; защита конфиденциальности информации; Windows; BIOS; пароль; password; шифрування даних; data encryption; шифрование данных