Публічна безпека як елемент національної безпеки України - Панова, О. О. (Реформування національної безпеки: історія, сучасність, перспективи : матеріали II підсумкової науково-практичної конференції (18 травня 2018 року). - Київ : Інститут УДО КНУ імені Тараса Шевченка, - 2018. - C. 42-43, 2018)
У тезах розглянуто особливість публічної безпеки як елементу національної безпеки України. Визначено основні риси публічної безпеки в рамках глобального забезпечення національної безпеки України. В тезисах рассмотрена особенность публичной безопасности как элемента национальной безопасности Украины. Определены основные черты публичной безопасности в рамках глобального обеспечения национальной безопасности Украины. In theses the feature of public safety is considered as to the element of national safety of Ukraine. The basic lines of public safety are certain within the framework of the global providing of national safety of Ukraine.
Панова О.О. Публічна безпека як елемент національної безпеки України/ О.О. Панова// Реформування національної безпеки: історія, сучасність, перспективи : матеріали II підсумкової науково-практичної конференції (18 травня 2018 року). - Київ : Інститут УДО КНУ імені Тараса Шевченка, - 2018. - C. 42-43
Keywords: публічна безпека; національна безпека; публічний порядок