Особливості методу лялькотерапії в роботі з дітьми - Маннапова, К. Р.; Mannapova, K. R.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-3754-4637 (Особистість, суспільство, закон : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 24 квіт. 2020 р.). – Харків, 2020. – С. 71 - 74., 2020)
У тезах проаналізовано використання ляльок в психотерапевтичній роботі з дітьми. Розглянуто історичний нарис, функції та завдання лялькотерапії. Проаналізовані методичні засади та сфери використання лялькотерапії, механізми психотерапевтичного впливу. В тезисах проанализировано использование кукол в психотерапевтической работе с детьми. Рассмотрены исторический очерк, функции и задачи куклотерапии. Проанализированы методические основы и сферы использования куклотерапии, механизмы психотерапевтического воздействия. The abstract analyzes the use of puppets in psychotherapeutic work with children. The historical sketch, functions and tasks of puppet therapy are considered. The methodological foundations and areas of use of puppet therapy, mechanisms psychotherapeutic impact.
Маннапова К. Р. Особливості методу лялькотерапії в роботі з дітьми / К. Р. Маннапова // Особистість, суспільство, закон : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 24 квіт. 2020 р.). – Харків, 2020. – С. 71 - 74.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Психологія. Рsychology. Психология; психотерапія; лялькотерапія; діти; психотерапия; куклотерапия; дети; psychotherapy; doll therapy; children