Оцінка висновку експерта: процесуальні підстави, криміналістичні рекомендації - Корж, В. П.; Korzh, V. P.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-9431-8727 (Сучасні тенденції розвитку криміналістики та кримінального процесу в умовах воєнного стану: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2022 р.). – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 229-232, 2022)
На основі наукового аналізу юридичної літератури та вивчення слідчої, судової, експертної практики визначено особливості висновку експерта і його доказового значення.

Based on the scientific analysis of legal literature and the study of investigative, judicial, and expert practice, the features of the expert's conclusion and its evidentiary value are determined.

На основе научного анализа юридической литературы и изучения следственной, судебной, экспертной практики определены особенности заключения эксперта и его доказательного значения.
Корж, В. П. Оцінка висновку експерта: процесуальні підстави, криміналістичні рекомендації / Валентина Павлівна Корж // Сучасні тенденції розвитку криміналістики та кримінального процесу в умовах воєнного стану: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Ф-т № 1. – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 229-232.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; висновок експерта; заключение эксперта; expert opinion