Алгоритм дій слідчого у разі встановлення особи, яка вчинила кримінальне правопорушення, але кримінальне провадження було закрито у зв’язку з тим, що закінчилися строки досудового розслідування та жодній особі не повідомлено про підозру : методичні рекомендації

Анотація

У методичних рекомендаціях висвітлено алгоритм дій слідчого у разі встановлення особи, яка вчинила кримінальне правопорушення, але кримінальне провадження було закрито у зв’язку з тим, що закінчилися строки досудового розслідування та жодній особі не повідомлено про підозру. Розглянуто порядок здійснення процесуальних дій, спрямованих на закріплення у новому кримінальному провадженні доказів, що містяться в закритому у зв’язку із закінченням строків досудового розслідування. Методичні рекомендації розроблено для слідчих підрозділів органів Національної поліції України.
The methodological recommendations highlight the algorithm of the investigator's actions in the event that the person who committed a criminal offense is identified, but the criminal proceedings were closed due to the fact that the pre-trial investigation period had expired and one person was not informed of the suspicion. The procedure for the implementation of procedural actions aimed at consolidating in the new criminal proceedings the evidence contained in the closed one due to the expiration of the pre-trial investigation period is considered. Methodological recommendations have been developed for investigative departments bodies of the National Police of Ukraine.
В методических рекомендациях освещен алгоритм действий следователя в случае установления лица, совершившего уголовное преступление, но уголовное производство было закрыто в связи с тем, что истекли сроки досудебного расследования и одной лицу не сообщено о подозрении. Рассмотрен порядок осуществления процессуальных действий, направленных на закрепление в новом уголовном производстве доказательств, содержащихся в закрытом в связи с истечением сроков досудебного расследования. Методические рекомендации разработаны для следственных подразделений органов Национальной полиции Украины.

Опис

Алгоритм дій слідчого у разі встановлення особи, яка вчинила кримінальне правопорушення, але кримінальне провадження було закрито у зв’язку з тим, що закінчилися строки досудового розслідування та жодній особі не повідомлено про підозру : метод. рек. / [уклад. С. Є. Абламський, В. В Абламська]; МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків : ХНУВС, 2020. – 20 с.

Ключові слова

Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право, Науково-методичні видання. Scientific and methodical publications. Научно-методические издания, Україна. Ukraine. Украина, алгоритм дій слідчого, algorithm of the investigator's actions, алгоритм действий следователя, кримінальне провадження, уголовное производство, criminal proceedings, встановлення особи, установление личности, identification, строки досудового розслідування

Бібліографічний опис