Засвоєння курсантами термінів правової психології при дистанційному навчанні

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Тези доповідей Міжвузівського науково-методичного семінару «Проблеми впровадження дистанційного навчання в освітньому процесі закладів вищої освіти та можливі шляхи їх вирішення» 26 січня 2021 року – Харків: Національна академія Національної гвардії України, 2021. – с. 22-23.

Анотація

В статті йдеться про психолого-педагогічні механізми формування професійно значущих якостей правоохоронця. Зазначена необхідність володіння викладачем цілою низкою професійних та особистих компетентностей, які дозволять зацікавити та організувати курсантів і забезпечать повноцінний навчальний процес дистанційно. Показано можливість отримання майбутніми правоохоронцями вільної орієнтації в широкому обсязі сучасної літератури і корисного застосовування її в своїй діяльності, засвоєнням термінів правової психології, як онлайн так і офлайн.

Опис

Іванова, І. Л. Засвоєння курсантами термінів правової психології при дистанційному навчанні / Іванова Інна Леонідівна, Коршенко Анатолій Євгенович // Проблеми впровадження дистанційного навчання в освітньому процесі закладів вищої освіти та можливі шляхи їх вирішення: Тези доповідей Міжвузівського науково-методичного семінару 26 січня 2021 року – Харків: Національна академія Національної гвардії України, 2021. – с. 22-23.

Ключові слова

курсанти, дистанційне навчання,

Бібліографічний опис

В статті йдеться про психолого-педагогічні механізми формування професійно значущих якостей правоохоронця. Зазначена необхідність володіння викладачем цілою низкою професійних та особистих компетентностей, які дозволять зацікавити та організувати курсантів і забезпечать повноцінний навчальний процес дистанційно. Показано можливість отримання майбутніми правоохоронцями вільної орієнтації в широкому обсязі сучасної літератури і корисного застосовування її в своїй діяльності, засвоєнням термінів правової психології, як онлайн так і офлайн. Ключеві слова: термін, лексика, правова психологія, психолого-педагогічні механізми, професійні та особисті компетентності, мова права, онлайн, офлайн.