Науково-практичний коментар Кодексу адміністративного судочинства України [станом на 1 верес. 2016 р.]

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Київ: Центр учб. літ., 2016. – 384 с.

Анотація

У науково-практичному коментарі подано постатейний аналіз чинної редакції Кодексу адміністративного судочинства України з урахуванням змін і доповнень, внесених до нього станом на вересень 2016 року. Детально розглянуто усі 8 розділів коментованого Кодексу, особливу уваг-приділено аналізу положень, присвячених новелам апеляційного і касаційного прова дження в адміністративних справах та підставам і порядку перегляду судових рішень Верховним Судом України, виходячи з нової системи судоустрою України. Додаються тексти і витяги з текстів нормативно-правових актів з питань організації адміністрати¬вного судочинства, широко аналізується судова практика щодо застосування окремих положень КАСУ. Мета коментаря - дати чітке системне уявлення про адміністративний юрисдикційний процес як врегульовану нормами адміністративного процесуального права діяльність суду, що здійснюється в установленому законом порядку та визначається системою взаємопов'язаних адміністративних процесуальних прав, обов'язків і адміністративних процесуальних дій суду та учасників процесу з їх реалізації. Видання розраховано на суддів та працівників суду, адвокатів та інших практикуючих юристів, студентів, аспірантів і викладачів юридичних спеціальностей вищих навчальних закладів, а також усіх, хто цікавиться питаннями організації і вирішення судами справ в порядку адміністративного судочинства.
A scientific and practical commentary has been provided on the current edition of the Code of Administrative Procedure of Ukraine, taking into account changes and additions made to it as of September 2016.
Предоставлен научно-практический комментарий действующей редакции Кодекса административного судопроизводства Украины с учетом изменений и дополнений, внесенных в него по состоянию на сентябрь 2016 года.

Опис

Науково-практичний коментар Кодексу адміністративного судочинства України : станом на 1 верес. 2016 р. / Н. О. Армаш, О. І. Безпалова, Н. С. Васильєва та ін.; за заг. ред. С.В. Пєткова. - Київ : Центр учб. літ., 2016. - 383 с. - ISBN 978-611-01-0651-1.

Ключові слова

Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс, Науково-методичні видання. Scientific and methodical publications. Научно-методические издания, Україна. Ukraine. Украина, науково-практичні коментарі, научно-практические комментарии

Бібліографічний опис