Перегляд за Автор "Dmytrenko, V. I."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Адміністративно-правові засади діяльності Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів: аналіз законодавства(Теоретичні питання юриспруденції і проблеми правозастосування: виклики ХХІ століття : тези доп. учасників V Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 26 лист. 2021 р.). - Харків, 2021. - С. 105-108, 2021) Дмитренко, В. І.; Dmytrenko, V. I.Проаналізовано основні нормативно-правові акти, що регулюють діяльність Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, з метою виявлення особливостей її адміністративно-правового статусу та можливих напрямків удосконалення.