Наукові публікації (Scientific publications). УДК 33

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.univd.edu.ua/handle/123456789/235

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Публікація
    Забезпечення фінансової стійкості підприємств готельно-ресторанного бізнесу
    (Ефективна економіка. - 2024. - № 3, 2024) Бабко, Н. М.; Babko, N. M.; Сєвідова, І. О.; Sievidova, I. O.
    У статті досліджуються ключові аспекти фінансового управління в готельно-ресторанній сфері з метою забезпечення стабільності та успішності діяльності підприємств. Розглядаються стратегії оптимізації витрат, управління доходами та ліквідністю, а також впровадження ефективних фінансових планів. Особлива увага приділяється аналізу ризиків, пов'язаних з фінансовими коливаннями та наданню практичних порад з їх управління. Окрема увага приділяється використанню технологій та інновацій у фінансовому управлінні з метою оптимізації процесів та підвищення ефективності роботи підприємств готельно-ресторанного бізнесу. Висвітлюються практичні приклади успішних стратегій фінансового управління, які застосовуються в провідних готельно-ресторанних підприємствах. Розглядаються такі аспекти, як ефективне управління капіталом, стратегії ціноутворення, а також використання програм ефективного управління витратами. Досвід успішних підприємств розкривається через приклади впровадження інноваційних підходів до фінансового управління, що може стати важливим джерелом натхнення та відповідними стратегіями для інших учасників готельно-ресторанного бізнесу.