Публікація:
Безпечність та якість продуктів в Україні в умовах євроінтеграції: питання удосконалення законодавства

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Назва видання

ISSN

Назва тому

Видання

Форум права. – 2017. – № 4. - С. 80–86

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

Показано, що нормативно-правове забезпечення є одним із головних факторів, що обумовлює якість і безпечність харчових продуктів. Розглянуто законодавчі колізії деяких з базових для людини щодо безпечності харчових продуктів визначень – ключових термінів Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».
It is shown that regulatory support is one of the main factors that determines the quality and safety of food. Legislative collisions of some of the basic definitions for human food safety are considered – key terms of the Law of Ukraine «On basic principles and requirements for safety and quality of food products».
Показано, что нормативно-правовое обеспечение является одним из главных факторов, которое обусловливает качество и безопасность пищевых продуктов. Рассмотрены законодательные коллизии некоторых из базовых для человека в отношении безопасности пищевых продуктов определений – ключевых терминов Закона Украины «Об основных принципах и требованиях к безопасности и качеству пищевых продуктов».

Опис

Бібліографічний опис

Зозуля, І. В. Безпечність та якість продуктів в Україні в умовах євроінтеграції: питання удосконалення законодавства [Електронний ресурс] / І. В. Зозуля // Форум права. - 2017. - № 4. - С. 80–86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/FP_index.htm_2017_4_14.
Зозуля І. В. "Безпечність та якість продуктів в Україні в умовах євроінтеграції: питання удосконалення законодавства." Форум права 4 (2017): 80–86.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в